MIT TUD?

  • általános ízületvédő hatású
  • javítja a fizikai teljesítőképességet
  • növeli az ízületen belüli regenerálódást
  • gyulladáscsökkentő hatóanyaga enyhíti a fájdalmakat
  • a magas glukozaminglikán (GAG) tartalom biztosítja a strukturális szövetek szerkezetét, egészségét
  • helyreállítja az ízületi porc anyagcsere-egyensúlyát, fokozza a kollagénszintézist és a hialuronsav termelést, a porc további kopása csökken, vagy megszűnik, alkalmazása visszaadja a porc mechanikus tulajdonságait
  • erősíti a porcokat és elősegíti azok regenerálódását, növeli a kötőszövet erejét és rugalmasságát
A LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐK:ÚJ-ZÉLANDI ZÖLDKAGYLÓ: Legfőbb hatása az ízületi fájdalmak csökkentésében rejlik. Kivonatában rengeteg biológiailag aktív hatóanyag megtalálható, melyek elősegítik a sérült és gyulladt ízületek regenerálódását. Tartalmazza a porcok, csontok és ízületek alapvető működéséhez szükséges építőanyagokat; a bekövetkező ízületi fájdalmakat csökkenti és segít megelőzni azokat. A zöldkagylóról általánosságban elmondható, hogy enyhíti és orvosolja a mozgásszervi panaszokat és megbetegedéseket.

MSM: Olyan természetes fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású anyag, amely segít megelőzni és kezelni az izomfájdalmat, miközben javítja a mozgékonyságot. Segít az izom-helyreállításban sérülések és még műtétek után is, csökkenti az izületi gyulladást, visszaállítja a kollagén termelést. Az MSM visszaállítja az izmok rugalmasságát és áteresztő képességét is, ami azt jelenti, hogy a tápanyagok könnyebben áthaladhatnak a szöveteken, megkönnyítik a regenerációs munkát – az eredmény tehát: sokkal kevesebb idő szükséges a regenerálódáshoz.

Összetétel: Új zélandi zöldkagyló por, MSM, glucosamine, kollagén, C-vitamin, lazac olaj, sörélesztő

Beltartalom mg/kg: chondroitin sulphate 100.000, MSM 150.000, kollagén 150.000, glucosamine 120.000, C-vitamin 50.000.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ÍZÜLET PLUS Táplálékkiegészítő” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked