Az Ez kell nekem Sniffbox azért is ezt a nevet kapta, mert ha kutyák lennénk akkor biztosan ezt a csomagot választanánk. Ugyanis mindamellett, hogy finomabbnál finomabb falatokat és szuper játékokat tartalmaz elrejtve megtalálhatóak benne más kiegészítők is amiknek a gazdi és a kutyus egyaránt örülhet. Ilyen például a csak természetes összetevőket tartalmazó kozmetikai termék és a lebomlós kakizacsi.

A csomag tartalma 1 db plüss figura, 2 db kutya játék, 1 db Sheila natúr-kozmetikumokat tartalmazó kozmetikai termék, 1 db Bagorgani környezetbarát kakizacsi és 3 db jutalomfalat.

Ha kedvencednek bármilyen allergiája van, kérlek jelezd nekünk a megjegyzés rovatban, hogy olyan jutalomfalatot tudjunk neki küldeni, amire nem allergiás!

Tömeg 2 kg
Méretek 25 × 40 × 15 cm
Kedvenced neme

Lány, Fiú

Kedvenced mérete

Kistestű, Nagytestű

Ez kell nekem Sniffbox termékről 2 értékelés

  1. Flóra

    Ha szeretnéd a négylábúdat egy igazán különleges ajándékkal meglepni, akkor ajánlom ezt a boxot. A finomság, játék mellett, szuper kiegészítő termék is található a csomagban. Én így ismertem meg a lebomló kaki zacskót.Illetve külön figyelmet fordítanak az allergiás kutyákra is!

  2. Flóra

    A finomság, játék mellett, szuper kiegészítő termék is található a csomagban. Én így ismertem meg a lebomló kaki zacskót.Illetve külön figyelmet fordítanak az allergiás kutyákra is!

Mondd el a véleményed

Your email address will not be published. Required fields are marked