Az Ez kell nekem Sniffbox azért is ezt a nevet kapta, mert ha kutyák lennénk akkor biztosan ezt a csomagot választanánk. Ugyanis mindamellett, hogy finomabbnál finomabb falatokat és szuper játékokat tartalmaz elrejtve megtalálhatóak benne más kiegészítők is amiknek a gazdi és a kutyus egyaránt örülhet. Ilyen például a csak természetes összetevőket tartalmazó kozmetikai termék és a lebomlós kakizacsi.

Ha kedvencednek bármilyen allergiája van, kérlek jelezd nekünk a megjegyzés rovatban, hogy olyan jutalomfalatot tudjunk neki küldeni, amire nem allergiás!

Tömeg 2 kg
Méretek 25 × 40 × 15 cm
Kedvenced neme

Lány, Fiú

Kedvenced mérete

5kg alatti, 5kg-10kg közötti, 10kg-25kg közötti, 25kg feletti

Ez kell nekem Sniffbox termékről 3 értékelés

  1. Flóra

    Ha szeretnéd a négylábúdat egy igazán különleges ajándékkal meglepni, akkor ajánlom ezt a boxot. A finomság, játék mellett, szuper kiegészítő termék is található a csomagban. Én így ismertem meg a lebomló kaki zacskót.Illetve külön figyelmet fordítanak az allergiás kutyákra is!

  2. Flóra

    A finomság, játék mellett, szuper kiegészítő termék is található a csomagban. Én így ismertem meg a lebomló kaki zacskót.Illetve külön figyelmet fordítanak az allergiás kutyákra is!

  3. Patrícia

    Nagyon tetszet nekünk minden is volt benne! És csak jó minőségű dolgok voltak benne.

Mondd el a véleményed

Your email address will not be published. Required fields are marked